Elektrische aanstekers, de nieuwe Zippo?

De afgelopen maanden heeft de elektrische USB-aansteker zijn intrede gedaan op de markt. In 1932 werd Zippo opgericht en dit is de grootste producent van benzine aanstekers. Het voordeel toendertijd is dat deze aansteker ook goed werkt bij kou, vocht en wind. Dit alles kan de ShockCover Wave ook met als toevoeging dat deze simpelweg kan worden opgeladen met een USB-lader.

Zippo2.0

Design

Wanneer gekeken wordt naar het design van de Zippo en de ShockCover Wave is te zien dat er veel gelijkenissen zijn. Het robuuste design van de casing is voor de elektrische aanstekers iets aangepast naar een slanker en mooier afgewerkt design. Het openklappen van het bovenstuk is identiek gebleven waardoor je in 2017 kunt spreken van een ware Zippo 2.0. Ook is het nu mogelijk om varianten te produceren met bijvoorbeeld LED elementen waarbij de aansteker nog meer high-tech oogt, zoals te zien in de ShockCover Wave Black Eclipse.

 

 

ShockCover Wave

Om het gevoel van een eigen merk te waarborgen draagt ShockCover bij aan het uniek maken van het product door het productieproces zelf te begeleiden en ook de kwaliteitscontrole te doen. Door het gesprek aan te gaan met de fabrikant en ons hard te maken voor de kwaliteit zijn wij na een half jaar tot een goed product gekomen en altijd bezig met zoeken naar verbeteringen en nieuwe modellen. Een overzicht van het huidige assortiment laat zien dat er achter elk model een gedachte zit.

 

 

Beoordeling over ShockCover™; 9.2 / 10 (1271 reviews)